Heist loopt

Individueel of in teamverband

“Heist Loopt” is een sportieve joggingnamiddag op en rond de “Berg van Heist” dat wordt georganiseerd door “Actie Zorgenmens” en volledig ten voordele van de sociale verenigingen uit Heist-op-den-Berg. Individueel deelnemen kan, maar de meest succesvolle formule is onze "Aflossing halve Marathon", in een team van vier deelnemers samen "de Berg overwinnen"! De kinderen hebben een nieuw vertrekuur met een nieuw parkoers, en er is de ganse namiddag kinderanimatie!

Zondag 28 augustus 2016

Vanaf 14u00 starten we met de individuele reeksen bij de volwassen van de 5 km en de 10 km. Na de aankomst komen de kinderen en de G-Atleten aan de beurt, en ze krijgen een volledig nieuw parcours! Vanuit de Bergstraat zullen ze in "waves" vertrekken en zo aankomen tussen de cafés onderaan de Berg. Vervolgens komt de meest populaire formule aan bod: de "Aflossing halve Marathon"! Nog nooit hebben zoveel ploegen ingeschreven met deze formule als vorig jaar: meer dan 185 teams van 4 personen namen deel aan deze aflossingswedstrijd. In team "op en over de Berg"! Familieleden, bedrijven en vrienden strijden om samen het snelste onze Berg te overwinnen! Sport en plezier verzekerd! Daarom nodigen we u uit een team te vormen met uw vrienden, en deel te nemen aan de aflossing wedstrijd!

Gepersonaliseerde borstnummer

Dit jaar werken we met gepersonaliseerde borstnummers. Je voornaam staat op je borstnummer in de plaats van een volgnummer. Zo kunnen de vele supporters je bij naam aanmoedigen onze Berg te overwinnen! Maar je moet hiervoor snel inschrijven, de drukwerken nemen wat tijd in beslag. Iedereen die is ingeschreven voor 01 augustus 2016 kunnen we een gepersonaliseerde borstnummer garanderen. Na deze datum zal het een volgnummer worden. Snel inschrijven is de boodschap.

Opmerking voor de teams: Indien je na 01 augustus een wijziging doorvoert in de volgorde van je team, kan de borstnummer niet meer gewijzigd worden en zal een teammaat met een verkeerde naam lopen. 

Start en aankomst onderaan de Berg van Heist!

Na zovele positieve reacties op het nieuwe parkoers met als nieuwigheid de knipoog naar het centrum van Heist, hebben we terecht besloten deze te behouden! Maar, zoals elk jaar zullen we wat nieuws voorzien, het mag nooit saai worden tijdens Heist Loopt :-)!  We hebben besloten, en vooral omwille van organisatorische redenen, dat we het parkoers aanhouden, maar in tegengestelde richting zullen joggen. Hiervoor hebben we eveneens het inschrijving lokaal, omkleden en sportzakbewaking naar de start & aankomst gebracht. Deze is te vinden in de lokale van de Kunst academie. De douches worden behouden in de sporthal van het Sint-Lambertusinstituut. De start nog steeds tussen de café's, maar in de plaats van eerst door de Bergstraat te zullen lopen, zullen we eerst hoekje om lopen richting de Berg van Heist. Na een passage van een goede 3 km op en over de Berg van Heist, volgt een triomftocht door het kloppende hart van onze gemeente, de Bergstraat, en langs de deelnemende cafeetjes. Bij aankomst tussen de cafés onderaan de Berg kan je fier terugblikken op uw prestaties! Om dit helemaal gezellig te maken hebben we een Heist Loopt café, waardat je kan napraten met een lekkere drankje, donkere Leffe in de hand! Schol, je hebt het verdiend!

Bekijk hier het nieuwe parkoers.

Samen in teamverband met uw collega’s, vrienden of familie de Berg overwinnen! 

  • Tip 1: Online inschrijven, het is een stuk voordeliger, maak het héél wat makkelijker voor de organisatie, en u heeft zekerheid van een cadeautje. Zeker doen!
  • Tip 2: Gratis deelnemen kan! Laat u sponsoren door uw werkgever, zo kan je team gratis deelnemen terwijl je werkgever zal genieten van de publiciteit. Het bedrijf loopt zo letterlijk in de kijker! Meer info over de mogelijkheden? Neem contactHet Sportiefste bedrijf van 2015: "De Cock, Peeters & Partners"
  • Tip 3Etixxdrink bij aankomst een recuperatie drank van Ettix.Tijdens de jogging zal u gratis de sportdrank Etixx (merk van Omega Pharma) aangeboden worden dankzij "Apotheek-Online". Aan de drank bevoorraading na 3 km (aan de meisjeschiro) kan u water verkrijgen en de sportdrank Etixx. Bij aankomst vindt u het Etixx standje waardat u de recuperatie drank terug vindt.
  • Tip 4: Kinderanimatie: de ganse dag voorzien we kinderaniamtie met ondera springkastelen. Kom met de ganse familie een kijkje nemen.

Heist loopt voor Mega Scholen

Succes tijdens uw deelname!