Welkom

Actie Zorgenmens

"Actie Zorgenmens" is ondertussen 35 jaar geleden opgericht door Rotary Heist-op-den-Berg, en heeft één doel: geld inzamelen zodat we elk jaar de ondersteuning kunnen verzekeren aan onze sociale partners in de regio van Heist-op-den-Berg. Zo wordt ondertussen de negende editie georganiseerd van "Heist Loopt & Zingt", en dit volledig ten voordele van deze sociale partners. Maar alleen kunnen we dit natuurlijk niet realiseren. Gelukkig kunnen we steeds rekenen op jullie massale en sympathieke deelname tijdens Heist Loopt, of uw talrijke opkomst 's avonds met Heist Zingt. We hebben enveneens het geluk te kunnen rekenen op erg trouwe financiële partners die de nodige fondsen voorzien die nodig zijn om de kosten te kunnen minimaliseren. Daarom zijn we jullie en onze partners van harte dankbaar, en nodigen we jullie graag uit om ook dit jaar massaal deel te nemen.

“Heist Loopt & Zingt” - zondag 28 augustus 2016

“Heist Loopt & Zingt” wordt georganiseerd op de laatste zondag van augustus, dit op het mooiste plekje van Heist, boven op de “Berg van Heist”. Alle joggers zijn van harte welkom deel te nemen aan "Heist Loopt". Individueel deelnemen kan, maar vooral in teamverband kan u tijdens de aflossing halve marathon samen de "Berg overwinnen". De dag wordt afgesloten met een gratis concerten tijdens "Heist Zingt".  "Heist Zingt" is een meezing-concertavond, waar u kan genieten van de leukste en bekendste liedjes, en waardat meezingen zeker niet verboden is! Onze Heist Zingt band Elentriek is steeds van de partij! Je leest het, een gratis meezing festijn op een pittoreske plek, de zomer afsluiter van Heist waardat jij niet kan ontbreken!

“Heist Loopt & Zingt” werkt samen met "Heist Bruist"! 

Heist Loopt & Zingt heeft de nodige stappen gezet om onze toekomstige groei en het voortbestaan van het evenement te kunnen verzekeren. Een samenwerking met “Heist Bruist” verzekert een grote meerwaarde aan het evenement. Heist Bruist is een verzameling van evenementen onder de Berg van Heist een ganse zomer lang.

Onze pijlers kunnen we hierdoor verder versterken:

  • Onze groei en bestaansredenen verzekeren voor de toekomst!
  • De opbrengsten worden nog steeds aangewend ten voordele van onze “Actie Zorgenmens  - tijdens alle andere evenementen van de zomer wordt een deel van de opbrengsten van de dranken eveneens gereserveerd voor Actie Zorgenmens!
  • Onze zichtbaarheid vergroten in het landschap zodat ook onze partners van meer visibiliteit kunnen genieten, een heel jaar lang!

U "drinkt" ten voordele van Actie Zorgenmens.

Bij elke aankoop van een consumatie draagt u rechtstreeks bij aan de sociale werking van deze verenigingen. Dankzij uw deelname, bezoek aan de evenementen kunnen deze verenigingen een mooie cent bijverdienen voor de werking van hun vereniging. Wij danken hen alvast voor hun enthousiaste inzet!

Wordt u graag partner op onze evenementen?

Wij zorgen voor een uitgewerkte publiciteitscampagne en u kan genieten van tal van voordelen dankzij uw deelname. Bekijk snel de nieuwe partnerbrochure en andere  de diverse partner mogelijkheden! Heeft u verder vragen, neem gerust contact. We staan klaar voor jullie.

"Heist Loopt & Zingt” is een organisatie van Rotary Heist op den Berg, dit i.o. Rotary Foundation en Actie Zorgenmens. Dit in een goede samenwerking met de gemeente Heist-op-den-Berg.